hubergroup India supports rural areas with medical vans

Bugün hubergroup Hindistan, Rotary Vapi Riverside ile işbirliği yaparak Hindistan'ın Gujarat eyaletindeki kırsal alanlar için bir sağlık girişimi başlattı. Mürekkep ve özel kimyasallar üreticisi hubergroup, bu girişimin bir parçası olarak doktor, hemşire ve temel tıbbi ekipmanla donatılmış iki tıbbi minibüse sponsor oldu. Bu minibüsler her hafta 16 ücra köyde yerinde sağlık kontrolleri ve muayeneler için hazır bulunacak. Rotary Vapi Riverside yerel bölgelerde geniş bir çalışma deneyimine sahiptir ve bu projeyi bilgi birikimiyle desteklemektedir.

Sağlık hizmetleri Hindistan'ın pek çok kırsal bölgesinde hala zor bir konu. Hindistan hükümeti uzak köylere sağlık hizmeti götürme konusunda örnek bir rol oynarken, hubergroup ve Rotary Vapi Riverside mevcut altyapıyı desteklemeyi ve topluma katkıda bulunmayı amaçlıyor. İki ortak, yaygın hastalıklar için ücretsiz yerel konsültasyonlar ve ücretsiz ilaçlar sunarak köy topluluklarının temel sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak istiyor.

hubergroup Hindistan Genel Müdürü ve Asya Başkanı Suresh Kalra, işbirliği fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlatıyor: "hubergroup'un Daman, Vapi ve Silvassa'da üretim tesisleri var - dolayısıyla çalışanlarımızın çoğu bu bölgelerde yaşıyor. Çevremizdeki insanlara katkıda bulunmaya ve geri vermeye inanıyoruz. Kırsal kesimde yaşayanlara kapılarının önünde kaliteli sağlık hizmetleri sunma çabamız, hükümetin desteklediği sağlık programlarını tamamlıyor."

Rotary Vapi Riverside Başkanı Gautam Bhavsar, "hubergroup ile işbirliğimizden büyük memnuniyet duyuyoruz" diyor. "hubergroup'un bu girişimi, Rotary'nin başkalarına yardım etme misyonunu yerine getirmede uzun bir yol kat edecektir. Kırsal bölgelerde, mevcut tabular ve tıbbi tesislere ulaşmadaki zorluklar nedeniyle hastalıklar genellikle geç teşhis veya tedavi ediliyor. Bu girişimle, uzak köylerde ikamet eden kardeşlerimizin tedavi eksikliğinden muzdarip olmamaları için katkıda bulunmak istiyoruz.

Projenin tamamı hubergroup'un Dr. Sagar Patel liderliğindeki sağlık meslek ekibi tarafından yürütülüyor. İçinde kadın doktorların yanı sıra hemşireler ve tıbbi ekipman bulunan iki minibüs, Valsad ilçesinin 16 köyünü dolaşarak günde iki köyü ziyaret edecek. Rutin muayenelerin yanı sıra tıbbi danışmanlık yapacak ve temel hastalıkları tedavi edecekler. Ekip ayrıca düzenli aralıklarla hijyen ve sağlık bilinci programları, KBB ve jinekolojik kontroller gibi belirli tıbbi alanlara adanmış tıbbi kamplar düzenleyecek.

hubergroup hakkında

hubergroup, Güney Almanya merkezli 255 yıllık geçmişe sahip bir aile şirketidir. Baskı Çözümleri bölümü, ambalaj baskısı ve ticari baskı için baskı mürekkepleri ve baskı yardımcıları üretir ve satar. Uluslararası banknot ve kimlik belgesi üreticileri için güvenlik mürekkepleri segmenti, bağlı kuruluş Gleitsmann Security-Inks tarafından kapsanmaktadır. Kimyasallar Bölümü, Hindistan'da üretilen pigmentler, reçineler ve katkı maddeleri gibi hammaddeleri pazarlamaktadır.

Şirket her zaman müşteri başarısına odaklanmıştır. Bu nedenle hubergroup, baskı ve kimya endüstrisinde değer yaratmayı optimize etmek ve müşterilerinin birinci sınıf sonuçlar elde etmesini sağlamak için her gün yenilikçi çözümler, teknolojiler ve hizmetler üzerinde çalışıyor. hubergroup, 2021 yılında yıllık yaklaşık 704 milyon € ciro elde etti ve şu anda dünya çapında yaklaşık 30 ülkede yaklaşık 3.500 çalışanı istihdam ediyor.

Bizi takip edin
Web sitesi: www.hubergroup.com